Midt-Norsk Treff 2022

NVAK Avd Midt-Norge

 

Midt-Norsk treff er vårt populære treff for Volvo Amazon, PV og andre Volvo personbiler årsmodell t.o.m 1992.
Treffet arrangeres i år på Namsos Camping. Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand.

Dette er et familievennlig arrangement som starter med innkvartering og grilling på fredag kveld. Felles kjøretur, publikumsutstilling og sosialt samvær på lørdag. Kjøreturen går til sentrum i Namsos der vi blir en del av Namsosmartnan. Her stiller vi ut våre flotte biler slik at alle får beskue et viktig stykke Volvohistorie.

Vår populære loddtrekning avholdes på lørdag kveld. Her har vi også i år samlet et stort antall flotte premier. Varierte premier, der vi har noen virkelig godbiter med verdi opptil 6000,-. Husk loddpenger!

Fordi mange er veldig flinke til å kjøpe lodd og støtte klubben, så ønsker vi å gi noe tilbake ved å spandere middag for alle betalende treffdeltagere lørdag kveld. I år har vi gleden av å servere Biff Stroganoff med potetstappe og salat.                                                                     Husk å ta med bord og stoler!

Søndag er det utstilling med premiering i mange forskjellige klasser.

Volvo Amazon Orginal

Volvo Amazon Modifisert

Volvo Amazon Ombygd

Volvo PV/Duett

Volvo 140/160

Volvo P1800

Annen Volvo Veteran

Peoples Choice

Concours de patina

Long Distance

Håper vi klarer å samle alle med interesse for gammel Volvo til en trivelig helg på Namsos.
Bestilling av hytter er ikke lengre mulig, da vi har leid ut alle hytter. Camping eller caravanplass må bookes ved ankomst, eller ta kontakt med Tor Roger Værnes, på telefon 41646681.

For den som er interessert i å kjøre i samlet flokk til Namsos, så samles vi som kommer sørfra ved  Scandic Hell kl 12, fredag 19/8. Vi stopper innom Esso like nord for Steinkjer, før vi tar siste etappe opp til Namsos Camping.

Ønsker alle med interesse for gammel Volvo hjertelig velkommen til treff!
Mvh Styret i NVAK Avd Midt-Norge.

Arrangementet er ferdig.

Dato

aug 19 - 21 2022
Expired!

Tid

18:00 - 14:00

Sted

Namsos Camping
Namsos