Medlemsmøte avlyst!

Vi må dessverre avlyse medlemsmøte 13.januar på grunn av dårlig vær og mange trafikale problemer.

Vi prøver igjen på februar.

 

 

Siden sist vi møttes har mye skjedd. Sola har snudd, vi er godt i gang med et nytt år og vi ser frem til å kunne ut og kjøre gammel-Volvo på bare veier.

Vi i styret ser frem til Midt-Norsk treff 2022 på Namsos Camping, men vi er også i full gang med planlegging av treffet for 2023. Om noen har forslag til hvor vi burde arrangere Midt-Norsk treff ved neste anledning, så er vi veldig lydhør. Det er ikke enkelt å finne plasser i Midt-Norge som kan innlosjere en gjeng på 80-90 Volvoentusiaster. Vi må ha hytter eller hotellrom til mange av disse, men også en del plasser for campingvogn, campingbil og combicamp. Et fint uteområde med plass til utstilling av ca 50 biler bør være tilgjengelig. Ideelt så er det også ønskelig med et forsamlingslokale med plass for alle om det skulle bli regnvær. Utfordrer alle til å tenke igjennom om de kjenner til en plass som kan være aktuell.

Ellers så vil vi prøve å avholde årsmøte på slutten av februar. I fjor måtte vi utsette møtet til høsten, men det er best å få arrangert årsmøte på starten av året slik vi normalt bruker. Mer informasjon kommer.

Som de fleste sikkert har fått med seg så er landstreffet flyttet i forhold til tidligere informasjon, og kalenderoppføring. Både plassering av treffet, og datoen for treffet er endret. Mange av oss hadde gledet seg til å få landstreffet hit til Trøndelag, men nå blir det altså arrangert i Stryn. Styret i hovedklubben har sagt at de vil prøve å få lagt landstreffet i vårt område ved en senere anledning. Derfor er det også viktig at vi undersøker mulighetene for slike arrangementer. Datoen for landstreffet er 10-12.juni 2022. Håper at mange vil bli med på en felles kjøretur nedover sammen med oss.

Obs: Åpning for bestilling av hytte til landstreffet er 20.januar.

 

 

Arrangementet er ferdig.

Dato

jan 13 2022
Expired!

Tid

18:00

Sted

Naboens Restaurant Fannrem
Orkdalsveien 570, 7320 Fannrem
Kategori