Midt-Norsk Treff 2024

16-18. August 2024!

Midt-Norsk treff er vårt populære treff for Volvo Amazon, PV og andre Volvo personbiler årsmodell t.o.m 1994. Vi skal nå treffes for 15.gang, det må naturligvis feires, og vi har derfor æren av å ønske dere alle velkommen til jubileumstreff!
Treffet arrangeres i år på Namsos Camping, som ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand. Det er 14 enkle hytter med 2 køyesenger uten bad, og 10 nyopppussede hytter med 2 soverom, kjøkken og bad. Les mer om hyttene her

Nå er det slik at vårt «lille» treff har blitt veldig populært, med stadig nye rekorder for deltagere. I 2022, også den gangen i Namsos, nådde vi en magisk grense på 50 biler. På sist treff i Molde samlet vi hele 66 biler, det er vi utrolig godt fornøyd med som en lokalavdeling!

Men dette betyr også at det å finne plasser som har plass nok til alle er en utfordring. Noen må nok benytte seg av hotell i nærheten for at alle skal få plass. Det er heldigvis bare ca 5 minutters kjøretur til campingen fra Namsos sentrum, det kan også avtales samkjøring for den som vil la bilen stå på campingen. Scandic Rock City og Tinos Hotell er begge to gode alternativer for behagelig overnatting med god service, der til og med frokost er klar på bordet om morgenen før en ny dag på treffet venter. Det kan være en god ide å booke en natt på hotell for å være helt sikker, så avbestilles rommet heller når hytte er sikret på campingen. 

Mer detaljert informasjon om treffet kommer etter hvert, men som alltid starter vi med innkvartering og grilling på fredag kveld. Felles kjøretur, publikumsutstilling og sosialt samvær på lørdag. Søndag er det utstilling med premiering i mange forskjellige klasser.

Volvo Amazon Orginal 

 Volvo Amazon Modifisert 

 Volvo Amazon Ombygd 

 Volvo PV/Duett 

 Volvo 140/160 

 Volvo P1800 

 Annen Volvo Veteran 

 Peoples Choice 

 Concours de patina 

 Long Distance

Håper vi klarer å samle alle med interesse for gammel Volvo til en trivelig helg i Namsos 16-18.august..
Alle hytter er nå bortleid. Om det er noen som ikke har fått ordnet seg med overnatting så har vi noen hotellrom booket på Rock City.

Følg med på Facebook og her på nettsiden for oppdateringer!

Ønsker alle med interesse for gammel Volvo hjertelig velkommen til vårt 15.treff!
Mvh Styret i NVAK Avd Midt-Norge.