Nyhet på NVAK-mnUkategorisert

Midt-Norsk Jubileumstreff!

Årets treff er det 10. i rekken, og vi vil derfor feire 10 års-jubileum.

Begivenheten finner sted  16 – 18 august på Granmo camping, Oppdal.

Bestilling av hytter eller campingplass gjøres direkte til Granmo camping 

www.granmocamping.no

Treffet starter på fredag med registrering fra klokka 18:00

Program for treffet vil som vanlig bestå av flotte biler, sosiale treff, utlodding, crusing og utstilling. Siden vi feirer 10 år så vil vi markere dette på forskjellige måter. På lørdag kveld vil vi by på jubileumsmiddag oppe i loftstuen på Granmo Camping. 

Følg også med for oppdatert informasjon på våre Facebook-sider:

Facebook link her

Treff for alle klassisk volvo.

Med klassisk volvo tenker vi helst på biler fra perioden etter 1947, men har du en av de eldste bilene i Volvo-familien er vi selvsagt stumme av beundring. Nedad har vi i år satt grensen til 1989, så både Volvo 240 og 740 er velkomne sammen med de eldre veteranene som Volvo PV, Duett, P1800 og selvfølgelig Amazon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.